Extra functies

koelen1De meer luxe koelkasten hebben verschillende extra functies. Hieronder vindt u de meest voorkomende.

No-frost systeem
Het No-frost systeem, een constante luchtstroom, zorgt ervoor dat er geen ijsafzetting is op de wanden in het vriesgedeelte van uw koelkast. Deze hoeft hierdoor nooit ontdooit te worden. Ook blijft het etenswaar beter bewaart omdat er geen rijpvorming is.

Verskoelzone
De verskoelzone is een gedeelte in de koelkast waar de temperatuur constant vlak boven het vriespunt is. Door de hoge luchtvochtigheid blijven uw groente en fruit langer vers.

Anti-bacteria
Anti-bacteria zorgt voor meer hygiëne in uw koelkast. De laag, op basis van natuurlijk zilver, beschermt de binnenkant van uw koelkast tegen bacteriën en schimmels.

Energiestand
Bij enkele merken koelkasten is het mogelijk om de koelkast op de zogenaamde ‘vakantiestand’ te zetten. Het koelvak wordt tijdens uw vakantie gedeactiveerd of in de stand-by-stand gezet. De vriezer blijft wel aan. 
Sommige koelkasten beschikken ook over een ‘ecostand’ die zorgt voor een optimale temperatuur bij een laag energieverbruik.

Digitaal display
Steeds vaker zijn koelkasten voorzien van een digitaal display aan de buitenkant. U kunt dus vanaf de buitenkant zien of de koelkast de gewenste temperauur heeft en u kunt eenvoudig de temperatuur verhogen of verlagen.

 

Terug naar vorige pagina