TV-trends en -ontwikkelingen

tvkijkenNet als in alle branches gaan ook de ontwikkelingen in de TV-business in volle vaart. We zetten de belangrijkste trends voor u op een rijtje:

Digitale televisie en HDTV
Digitale televisie zorgt voor een duidelijke beeldverbetering t.o.v. de analoge kabel. Digitale televisie is mogelijk met een aparte decoder.
U hoeft hiervoor geen nieuwe TV aan te schaffen. Bij sommige televisies is deze decoder zelfs al ingebouwd. Het is aan te bevelen een digitale ontvanger aan te schaffen met een HDMI-aansluiting. Daarmee wordt de beste beeldkwaliteit gegarandeerd.

Digitale TV wordt straks HDTV. HDTV-beelden bevatten meer gegevens dan bij de standaardresolutie.
Deze extra gegevens leiden tot een rijker beeld met meer details en helderheid, met als extra voordeel dat de geluidskwaliteit beter is.

Interactieve televisie
Met interactieve televisie bepaalt u zelf wat u wilt zien en wanneer.
Daarnaast kunt u onder andere met uw afstandsbediening films en series bestellen, meedoen met spelletjes op TV en alleen de reclames bekijken die u interessant vindt.
Interactieve tv kunt u op uw gewone toestel bekijken, u heeft alleen een set-top box nodig.

Internet op uw TV
Met internet op uw TV heeft u dé nieuwste toegangspoort tot een compleet nieuwe wereld van entertainment binnen handbereik.
Via één druk op de knop opent zich het nieuws en entertainment via internet op uw TV.
Applicaties zoals Nu.nl, Buienradar, File index, 9292OV, Hyves, Funda en nog vele andere aanbieders van informatie, komen eenvoudig via uw TV uw woonkamer binnen.
Internet op uw TV is eenvoudig via uw normale internetverbinding te openen.

Terug naar vorige pagina