installatie

We werken met steeds meer elektrische apparatuur, welke steeds luxer en geavanceerder wordt. Om deze apparaten en u zelf tegen brand, kortsluiting etc. te beschermen zullen er aanvullende veiligheidsvoorzieningen in de groepenkast gemaakt moeten worden. Laat daarom alle groepen in uw meterkast beveiligen met aardlekschakelaars. Wij meten ook altijd uw installatie door. Bijvoorbeeld door oude aardlekschakelaars op uitschakeltijd en uitschakelstroom te testen. Wij doen dit voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Of het nu gaat om een stopcontact een kabelgoot of een elektrische besturing, u kunt altijd bij ons terecht. Voor al ons werk geldt dat maatwerk voorop staat. Door goed contact en te luisteren naar de opdrachtgever zijn wij in staat om zijn of haar wensen zo goed mogelijk te vertalen naar een technisch product.

Aarding is een verhaal op zich, iedere installatie is weer anders. Als u wilt weten wat u het beste kunt doen, neem dan contact met ons op. Zo nodig maken wij gratis en  geheel vrijblijvende afspraak met u. U ontvangt dan een advies welke geheel op uw situatie is toegesneden. Ook voor onderhoud aan uw installatie kunt u bij ons terecht, hierbij kunt u denken aan onderhoud van bijvoorbeeld uw noodverlichting installatie.

Desgewenst sluiten we hiervoor ook contracten af zodat uw installatie geheel aan de eisen voldoet en ook elk jaar een test wordt uitgevoerd. Bij deze test wordt gekeken of alle noodverlichtingen branden, ook bij spanningsuitval, en of de accu’s nog goed zijn.